Over Ons

Evenementen en festivals veroorzaken specifieke verkeerssituaties. Er komen heel wat bezoekers op af, er zijn grote pieken bij aankomst en vertrek. Hier kan Safe Traffic Events een belangrijke rol in spelen door in te spelen op wat er komen gaat. Dit vraagt extra maatregelen om uw evenement goed bereikbaar te maken voor uw bezoekers, gasten en leveranciers. Door het verkeer naar uw evenement in goede banen te leiden, maakt u bovendien actief werk van een kleinere impact op de omgeving en minder overlast voor de omwonenden. U creëert zo een groter draagvlak voor uw evenement.

 

Omdat elk evenement uniek is, werkt Safe Traffic Events elke keer een mobiliteitsaanpak op maat uit. Het doelpubliek, het aantal bezoekers, het tijdstip, de locatie of de partners zijn maar enkele factoren die de mobiliteitsaanpak mee bepalen. Soms volstaat een signalisatieplan of het bijsturen van het circulatieplan. Wij kunnen u verder helpen met veiligheidsplannen, vergunningen, draaiboeken, gekwalificeerde verkeersregelaars, bewegwijzering, pendelbussen, betaald parkeren, materiaal (aankleding van het evenement of festival) en materieel. Safe Traffic Events onderzoekt hoe we u kunnen helpen en stelt vervolgens een aanbod op maat voor.

 

Voor organisatie’s en overheden kunnen wij bij festivals en evenementen een duidelijke en transparante rol vervullen.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met 06-17919856 of mailt u naar info@safetrafficstreaming.com om een afspraak te maken.